RVS poedercoaten

RVS is één van de materialen die u bij Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV kunt laten poedercoaten. Poedercoaten van RVS is een duurzame en kwalitatief goede manier van coaten.

Techniek poedercoaten

Het belangrijkste verschil tussen poedercoaten en natlakken is dat er bij het poedercoaten geen gebruik wordt gemaakt van oplosmiddelen. De lak is hierdoor vrijwel gelijk uitgehard en krasvast. Poedercoaten is dus een makkelijke en veilige manier van coaten, die een zeer mooi resultaat oplevert. Tijdens het poedercoaten van velgen wordt er een kunststoflaag in poedervorm aangebracht op het RVS materiaal. De constructie wordt vervolgens verhit in een oven, de poeder smelt en vormt zo een harde duurzame laag om uw RVS materiaal

Vragen en opmerkingen

Wanneer u vragen hebt over het poedercoaten van RVS of een andere vraag over onze werkzaamheden aan ons wilt stellen kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This