Poederverf

Coaten met poederverf is een goed alternatief voor natlakken. Poederverf geeft een egaal en duurzaam resultaat, van zeer hoge kwaliteit. Dit kan gedaan worden door Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV.

Coaten met poederverf

Tijdens het lakken met poederverf wordt een laag kunststof aangebracht in poedervorm, in plaats van nat. De poeder wordt vervolgens verhit, en hecht zich zo aan het oppervlak, waardoor het een harde duurzame laklaag vormt om uw frame. Poederlakken is een manier van coaten die een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere coatings. Het belangrijkste verschil tussen coaten met poederverf en natlakken is dat er bij het coaten met poederverf geen gebruik wordt gemaakt van oplosmiddelen. De lak is hierdoor vrijwel gelijk uitgehard en krasvast.

Vragen en opmerkingen

Wanneer u vragen hebt over het coaten met poederverf of een andere vraag over onze werkzaamheden aan ons wilt stellen kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This