Poederlakken

Professioneel poederlakken laat u doen door Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV. Poederlakken is het lakken van oppervlakken door het aanbrengen van een poederlaag. Dit zorgt voor een egaal, hard en kwalitatief goed resultaat.

Voordelen poederlakken

Tijdens het poederlakken wordt een laag kunststof aangebracht in poedervorm, in plaats van nat. De poeder wordt vervolgens verhit, en hecht zich zo aan het oppervlak, waardoor het een harde duurzame laklaag vormt om uw frame.Ā Poederlakken is een manier van coaten die een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere coatings. Het belangrijkste verschil tussen poederlakken en natlakken is dat er bij het poederlakken geen gebruik wordt gemaakt van oplosmiddelen. De lak is hierdoor vrijwel gelijk uitgehard en krasvast.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wanneer u vragen hebt over onze overige werkzaamheden aan ons wilt stellen kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This