Poedercoaten Rotterdam

Het poedercoaten van materialen in omgeving Rotterdam kunt u laten doen door Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een goed en betrouwbaar bedrijf. Poedercoaten kan dus professioneel gedaan worden, met resultaat van hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit poedercoaten

Poedercoaten is een manier van coaten die een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere coatings. Het belangrijkste verschil tussen poedercoaten en natlakken is dat er bij het poedercoaten geen gebruik wordt gemaakt van oplosmiddelen.Ā Tijdens het poedercoaten wordt een laag kunststof aangebracht in poedervorm, in plaats van nat. De poeder wordt vervolgens verhit, en hecht zich zo aan het oppervlak, waardoor het een harde duurzame laklaag vormt om uw machine of machine onderdelen.

Contact en vragen

Wanneer u vragen hebt over het poedercoaten in omgeving Rotterdam kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This