Natlakken door Breedveld BV

Professioneel natlakken laat u doen door Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV. Natlakken is het aanbrengen van één of meerdere verflagen met een verfspuit.

Voordelen natlakken

Het aanbrengen gebeurt met een verfspuit. Deze methode kan op bijna alle materialen worden toegepast. Min of meer kan er gezegd worden dat alle plaatwerken, machines en machine onderdelen die niet hoog verhit mogen worden in aanmerking komen voor het natlakken. Denk bijvoorbeeld aan diverse kunststoffen en metalen. Bij natlakken hoeft het materiaal niet verhit te worden, in tegenstelling tot poederlakken. Niet alle ondergronden zijn geschikt om te verhitten, en door middel van natlakken kunnen deze onderdelen toch van een laklaag voorzien worden.

Vragen?

Wanneer u vragen hebt over het natlakken,, of een andere vraag over onze werkzaamheden aan ons wilt stellen kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This