Frame poedercoaten

Het poedercoaten van een frame kunt u snel en professioneel laten doen bij Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV. Poedercoaten is een coat techniek die een langdurig mooi resultaat geeft.

Voordelen poedercoaten

Poedercoaten is een manier van coaten die een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere coatings. Het belangrijkste verschil tussen poedercoaten en natlakken is dat er bij het poedercoaten geen gebruik wordt gemaakt van oplosmiddelen. De lak is hierdoor vrijwel gelijk uitgehard en krasvast. Tijdens het poedercoaten wordt een laag kunststof aangebracht in poedervorm, in plaats van nat. De poeder wordt vervolgens verhit, en hecht zich zo aan het oppervlak, waardoor het een harde duurzame laklaag vormt om uw frame.

Contact en vragen

Wanneer u vragen hebt over het poedercoaten of een andere vraag over onze werkzaamheden aan ons wilt stellen kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This