Fosfateren

Het eenvoudig fosfateren van metaal kunt u laten doen bij Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV. Verwaarloos uw metaal niet, maar bescherm het tegen het weer en andere corrosiefactoren.

Beschermende techniek

Fosfateren is een techniek die gebruikt wordt om een beschermende laag aan te brengen over een metalen object. Deze toplaag bevat geen metaal meer, en is daardoor erg goed bestand tegen corrosie en andere beschadigingen. Fosfateren is dus een ideale manier om uw metalen onderdelen en machines te beschermen, en Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV kan dit voor u doen. Ook zorgt fosfateren ervoor dat eventuele verf of lak die wordt aangebracht beter hecht aan het oppervlak. Dit geeft een egaal en mooi resultaat.

Vragen en contact

Wanneer u vragen hebt over fosfateren of over onze andere technieken, kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This