Aluminium coaten

Wanneer u machines of machine onderdelen van aluminium wilt laten coaten bent u bij Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV aan het goede adres.

Betrouwbaar

Met al meer dan een halve eeuw ervaring is Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV expert op het gebied van coatings. Dit geldt niet alleen voor het coaten van aluminium, maar ook voor het poedercoaten, natlakken en fosfateren van talloze andere oppervlakken. Wanneer u een klus goed wil laten doen, bent u bij ons altijd aan het goede adres. Kwaliteit en vakmanschap zijn namelijk twee waarden die bij Moffellakspuiterij P.C. Breedveld BV van groot belang zijn, ook wanneer het gaat om het coaten van aluminium.

Contact en vragen

Wanneer u vragen hebt over het coaten van aluminium, of een andere vraag over coaten aan ons wilt stellen kunt u ten alle tijde contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 0183 632 214 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

P.C. Breedveld B.V.

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Waalwijk, Oosterhout, Breda.

Contactformulier

    Ik geef toestemming aan P.C. Breedveld BV om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This